Beoordelingen

PC Dokter Breda Algemene beoordeling: ★★★★★ 4.8 based on 22 reviews
5 1

Goede en snelle service

★★★★★
5 5 1
Problemen met oude Mac goed en snel verholpen. Nieuwe SSD in Mac geïnstalleerd en werkt weer als vanouds. Bas is goed bereikbaar en geeft snel antwoord. Top!

Gewoon no nonsense !!

★★★★★
5 5 1
Met mijn 8 jaar oude Mac naar Bas, want hij startte niet meer op. Helaas zou de reparatie duur worden. Dat was pech. Bas heeft zeker goed geadviseerd wat te doen en er voor gezorgd dat de harde schijf in een aparte reader wel bruikbaar was. Oh ja en zijn tarief is prima.

Heel tevreden

★★★★★
5 5 1
Mijn laptop was vastgelopen. Ik heb hem naar Bas gebracht en die had hem in korte tijd weer bruikbaar. Ik weet nu waar ik terecht kan voor een computerprobleem! Vollgende keer weer!

Top

★★★★★
5 5 1
Deskundig en klantvriendelijk. Ik ben blij dat ik een bedrijf heb gevonden die mij met mijn technische problemen kan helpen

vakkundig, duidelijk en snel

★★★★★
5 5 1
Mijn Imac was heel traag en de PC-dokter adviseerde mij de harde schijf te vervangen door een SSD- schijf. Hij heeft dat snel en goed gefixt, mijn Imac werkt weer prima. Echt 5 sterren waard, echt aan te bevelen.

Prima en snelle service

★★★★★
5 5 1
Bas heeft mij goed geadviseerd en de problemen met mijn laptop verholpen. Bovendien nog een paar handige tips gekregen. Snelle service en goede communicatie. Prima!

Tevreden

★★★★☆
4 5 1
Imac was erg traag nieuwe SSD erin en nu gaat hij weer als een trein

laptop vastgelopen

★★★★★
5 5 1
Mijn Laptop was vastgelopen door teveel vervuiling/data op de toch wat kleine opslagruimte van mijn laptop. Deze heb ik aan het einde van de middag gebracht en in de avond was hij weer helemaal opgeschoond en liep weer als een zonnetje! Als er weer iets is ga ik zeker naar de PCdokterbreda..

Top

★★★★★
5 5 1
Deze recensie schrijf ik vanaf mijn inmiddels gerepareerde laptop. Binnen 5 minuten stond ik weer buiten, mocht er weer iets foutgaan dan weet ik waar ik moet zijn.

Broken Screen

★★★★★
5 5 1
My Laptop Screen was completely broken. Bas fixed the part and even gave me different replacement options to choose from. Great service and very nice guy! Thank you!

Splendid!

★★★★★
5 5 1
The service from Bas were splendid.

Tevreden klant

★★★★★
5 5 1
Dell printer communiceerde niet meer met mijn iMac. Ilse (pczuster) heeft dit probleem (op afstand) snel verholpen met een duidelijke en prettige uitleg. Heel tevreden!!

Externe harde schijf

★★★★★
5 5 1
Super tevreden. Kon niets meer met de externe harde schijf gemaakt in Windows,was niet te lezen door een iMac. Nu kan ik weer alles openen en bekijken!

De patiënt is prima hersteld!

★★★★☆
4 5 1
De pc dokter verleende goede service en kon op een begrijpelijke manier uitleggen wat de diagnose was. Vaak geven artsen te veel in vakjargon aan welke ziekte de patiënt heeft, maar daar was bij dokter Bas geen sprake van. De patiënt is prima hersteld!

Harde schijf gecrashed

★★★★☆
4 5 1
Nadat mijn laptop was gecrashed ben ik bij de pcdokter terecht gekomen. Helaas bleek de harde schijf kapot. Toch is het de pcdokter gelukt om de meeste bestanden veilig te stellen voor een scherpe prijs. Goed afvies en een goede prijs!

Goede service

★★★★☆
4 5 1
Ik heb pas mijn pc laten repareren. Dacht iets met de harde schijf. Maar gelukkig na goede controle viel het achteraf mee. Windows er nieuw op laten zetten en nu een snelle en goede pc. Goed en vakkundige reparatie. Erg tevreden over prijs en deskundigheid.

zeer content

★★★★★
5 5 1
Na enige testen om de diagnose te maken was er enige lef nodig om van mijn pc de achterplaat los te schroeven. En zo te ontdekken dat daar inderdaad de oorzaak lag van het hinderlijke geluid. Veel stof dekte de koeling af. Voorzichtigheid was geboden met al de draden. Bas heeft deze koelingsribben en de fan netjes schoongemaakt. Ik was zeer blij. Ik raad deze man zeker aan bij vrienden en kennissen.

Terecht een PC Dokter

★★★★★
5 5 1
Bas mag zich terecht een PC Dokter noemen, want wat is hij goed met die dingen. Ik ken Bas al heel wat jaartjes. In onze gezamenlijke tijd bij Interpolis was hij een zeer ervaren senior ict-er, voor wie niks te moeilijk was. Hij heeft me al regelmatig uit de brand geholpen....vaak op afstand mbv teamviewer. Het fijne is dat de problemen meestal snel zijn opgelost. Ik heb mijn eigen bedrijf en ben dus erg afhankelijk van mijn pc's, waardoor problemen zo snel mogelijk én goed opgelost moeten worden. Beide gebeuren altijd, dus ik kan Bas iedereen van harte aanbevelen. Huub Smolders www.bureaustralingmeten.nl

Top reparatie

★★★★★
5 5 1
Mijn macbook was erg langzaam geworden en dankzij Bas z'n deskundige advies en snelle service had ik binnen no-time een nieuwe ssd kaart en nieuw intern geheugen en een fijne update van Mac-os!! Hij is weer als nieuw!

Kerst cadeau voor mijn vrouw

★★★★★
5 5 1
Bedankt PC dokter Breda (Bas van de Ree) voor het ontwerpen, samenstellen, inelkaar zetten en programmeren van onze practige, mooie en super VETTE PC! Mijn vrouw is SUPER BLIJ met dit kerst cadeau!!! 🙂 🙂 🙂

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Ik heb een MacBook pro van 3 jaar oud. Het duurde soms wel een half uur voordat hij opgestart was. Hij werkte heel traag en programma's liepen vast. Het advies was om mijn computer op te schonen en een ssd kaart te installeren. Nu start mijn laptop binnen een halve minuut op en hij werkt razend snel, zoals ik hem gekocht had. Naast de opschoning waren ook de nodige updates geïnstalleerd. Echt super tevreden!

Snel & betrouwbaar

★★★★★
5 5 1
Snel & betrouwbaar (Y)

Voeg zelf een beoordeling toe via het formulier.