Scroll to top

PC DOKTER BREDA UPDATE 2020

Poeh, 2019 was een bewogen jaar met veel veranderingen. Daarom hebben we hard gewerkt om fris 2020 in te gaan.

Kantoor

Zo ga je je (geïnspireerd door een serie YouTube filmpjes) even spontaan oriënteren op een kantoorruimte en zo onderteken je een week later je eerste huurcontract. Ilse en ik zeiden nog tegen elkaar dat we niet verliefd moesten worden, maar precies dát gebeurde bij de eerste de beste bezichting wél. We keken elkaar aan en we wisten nog niet hoe we het gingen doen, maar dat we naar Minervum 7444a gingen, dat stond vast.

Huisstijl

Met de komst van het nieuwe kantoor ging alles in een stroomversnelling… je wil daar niet het oude, in Word gefabriceerde logo op de muur, maar je wil het gelijk goed doen. Dus ik heb direct contact opgenomen met Dudz Dezign om de nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Wouter heeft voor mij het nieuwe logo, social media avatar en de bedrijfskaartjes gemaakt. Waarvoor dank! Erg blij mee.

Website

En als je dan toch een nieuwe huisstijl hebt, dan moet je toch maar eens werk gaan maken van die nieuwe website. Gelukkig heb ik aardig wat ervaring met WordPress, maar des ondanks was dit toch wel het meest uitgebreide project tot nu toe. Routebeschrijvingen, contactformulieren, een klantportaal naar het ticket systeem en zelfs een chatbox voor het online spreekuur om maar een paar dingen te noemen. Er zijn aardig wat nachtjes doorgehaald om 1 januari te halen, maar het resultaat mag er zijn… mede dankzij de foto’s van Peter de Jong! 😏

Administratie

Ondertussen was in de afgelopen 3 jaar ook wel duidelijk geworden dat een Kanban/Scrum systeem niet optimaal werkt met een gescheiden factuursysteem, boekhouding en diverse betaalmethoden… dus ook daar ben ik achteraan gegaan. Uiteindelijk (na diverse demo’s) een mooie partij gevonden in My Gadget Repairs uit Engeland. Hun systeem bevat alles (ticketing, voorraad, facturen, loyalty, etc.) wat je zou kunnen wensen en nog veel meer. Daarnaast staan ze altijd voor je klaar.

Zo, dat was een heel verhaal. Veel goede voornemens voor het nieuwe jaar dus. Ik heb er in elk geval heel veel zin en kijk ernaar uit om nog meer mensen te helpen met hun computer-problemen en/of wensen.

Hopelijk (alleen als t nodig is) tot binnenkort! 😉

Bas

PC Dokter Breda

Related posts

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.