Scroll to top

Welkom Bart!

Welkom bij het team, Bart!

Bart start 15 september

Wie had dat ooit gedacht? Vanuit hobby in december 2016 begonnen met wat computers repareren, in december 2019 een eigen kantoor en nog geen 10 maanden later een collega erbij?!

Gelukkig is Corona niet voor iedereen een drama geweest. De toename in thuiswerkers heeft voor een mooie boterham gezorgd en ik heb er veel mensen mee blij kunnen maken. Al begon het langzamerhand wel te kraken met de hoeveelheid werk die er op mij af kwam.

Voorzichtig ben ik eens gaan kijken of het lastig zou zijn wat versterking te vinden en wat dat voor een zzp-er (ikzelf) zou betekenen. Ik ben in gesprek gegaan met Marieke van Tech4you om eens te oriënteren op wat er mogelijk is en eigenlijk leverde dat al vrij vlot een contact op met Bart. Eenmaal op gesprek klikte het gelijk. Ik zocht iemand die (op termijn) zou kunnen gaan microsolderen en Bart paste daar met zijn opleiding als goudsmid prima in.

Met behulp van Gerrald en Corina de Jong van Best Choice Adminstraties hebben we passend contract gemaakt met ruimte voor groei en ontwikkeling, wat Bart en ik vandaag (2-9-2020) hebben ondertekend.

Bart begint 15 september als Trainee om zich te ontwikkelen naar Technicus bij PC Dokter Breda.

Ik heb er zin in! …. wacht, vanaf nu mag ik in de wij vorm praten… (hmmm…. nog even alle pagina’s aanpassen…)

Welkom Bart! We gaan er wat moois van maken. 😊

 

Bas van de Ree

PC Dokter Breda

Related posts

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.