Scroll to top

Werkplekbeheer Support-pakket

Werkplekbeheer Support

Onderhoud & ondersteuning

Er zijn altijd wel extra dingen waar je even wat hulp bij kan gebruiken. Of dit nu gaat om het aansluiten van een printer, het configureren van een extra emailadres of nieuwe versie van Office; het is fijn dat er iemand voor je klaarstaat.

Ondersteuning inbegrepen

Daarom zit er in het Support-pakket een uur ondersteuning op afstand en/of locatie in het pakket inbegrepen.

Basis

Monitoren hardware

Niets is vervelender dan stil komen te staan door panne. Door middel van een software module wordt ieder device actief gecontroleerd op prestaties, slijtage en andere defecten. Zoals bijvoorbeeld het uitvallen van een hardeschijf, waardoor gegevensverlies kan ontstaan of dure recovery nodig is.

Monitoren netwerk

Ook de beschikbaarheid van Internet en je printer(s) worden actief in de gaten gehouden. Zo kan er gelijk worden ingegrepen en worden vervelende onderbrekingen geminimaliseerd.

Patch beheer

Naast monitoring bevat het basis pakket ook onderhoud voor software, zodat de laatste patches van het operating-systeem en de beveiliging zijn toegepast.

Jaarlijkse checkup

Door het systeem een keer per jaar goed na te lopen en te controleren op zwakke plekken en eventueel onderhoud kunnen veel problemen voorkomen worden. Zie het als een APK, maar dan voor je computer.

Prijzen

Per systeem

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief kosten voor hard- en software.

Alle pakketten worden op jaarbasis afgerekend. Combineren is mogelijk.